Out-of the box denken in oplossingen

In de afgelopen jaren hebben wij onze focus verruimd, dat maakt dat wij graag meedenken met de klant.
Denken in oplossingen is het motto, vaak echter zijn oplossingen op vraagstukken mogelijk al elders in de bedacht en gemaakt.
 
Opnieuw het wiel uitvinden is niet goed, het wiel beter laten draaien een uitdaging.
 
Daarom zijn wij overgegaan tot het importeren van de hulpstukken van het zweedse RF System AB en vertegenwoordigen wij de machines van het deense HYDREMA in onze regio.
Hydrema produceert Laad-graafcombinaties, Dumpers en Wielgraafmachines in moderne fabrieken in Stövring Denemarken en in Weimar Duitsland. Moderne machines uit betrouwbare componenten met Cummins Tier4 motoren. Een aantal typen machines is af-fabriek ook leverbaar als spoorwegmachine.

Voor Nederland word HYDREMA vertegenwoordigd door Blaauw in Rolde (oost), Stessen in Heerlen (zuid) en Koning in De Goorn (west). Koning Avenhorn focust op de graaf- en railmachines. Wij zijn fabrieksgeschoold en hebben hiervoor een ruim assortiment aan onderdelen in voorraad.  

telefoon 20-2 6064.jpg

RF System is een Zweedse producent van aanbouwdelen voor graafmacines en wielladers, standaard hulpstukken maar ook railway-specials. UIt het aanbod van RF leveren wij vooral de rail- aanbouwdelen zoals ballastbezems en stopunits. Deze hulpstukken worden bij ons klant-specifiek opgebouwd en klaargemaakt.

RF SKBB 1,50 mtr met draaikop