top of page

Out-of the box denken in oplossingen

In de afgelopen jaren hebben wij onze focus verruimd, dat maakt dat wij graag meedenken met de klant.
Denken in oplossingen is het motto, vaak echter zijn oplossingen op vraagstukken mogelijk al elders in de wereld bedacht en gemaakt.
 
Opnieuw het wiel uitvinden is niet goed, het wiel beter laten draaien een uitdaging.
 
Daarom zijn wij zelfstandig importeur van de machines van het deense HYDREMA en de hulpstukken van het zweedse RF System AB. Daarnaast zijn wij dealer van Pladdet - hulpstukken voor grondverzet en sloop
Hydrema produceert Laad-graafcombinaties, Dumpers en Wielgraafmachines in moderne fabrieken in Stövring Denemarken en in Weimar Duitsland. Moderne machines uit betrouwbare componenten met Cummins Tier5 motoren. Een aantal typen machines is af-fabriek ook leverbaar als spoorwegmachine.

Voor Nederland word HYDREMA vertegenwoordigd door  Koning in De Goorn (Noordwest). Van den Broek mechanisatie en machinebouw in Moordrecht (West) en Stessen in Heerlen (zuid). Koning Avenhorn focust op de graaf- en railmachines. Wij zijn fabrieksgeschoold en hebben hiervoor een ruim assortiment aan onderdelen in voorraad.  

MX20 Rail Tier 4
20221027_133127.jpg
MX17G   Tier 5

RF System is een Zweedse producent van aanbouwdelen voor graafmacines en wielladers, standaard hulpstukken maar ook railway-specials. UIt het aanbod van RF leveren wij vooral de rail- aanbouwdelen zoals ballastbezems en stopunits. Deze hulpstukken worden bij ons klant-specifiek opgebouwd en klaargemaakt.

RF SKBB 1,50 mtr met draaikop
bottom of page